Ski škola Čigota Tornik Zlatibor

Ski škola Čigota

Ski Centar – Tornik, Zlatibor

Bliže informacije možete dobiti na telefon: 062 8835500 ili putem email-a skiskola@besport.com

Tokom sezone 2018/2019 nastavlja sa radom škola skijanja i snoubordinga u najvećem turističkom centru u zemlji – Zlatiboru i trajaće tokom cele sezone. Ski škola Čigota ima dugogodišnju tradiciju i u svom sastavu ima 10 učitelja skijanja, vrhunskih skijaša koji poseduju odgovarajuće licence, bivših takmičara, kako u skijanju, tako i u snowboarding-u.

Bezbednost polaznika nam je na prvom mestu, i kroz zabavan i jedinstven metod učenja, trudimo se da svakom našem polazniku obezbedimo vrhunske uslove za dalje napredovanje, učenje i razvoj.

Škola je koncipirana tako da je moguće birati između individualne i grupne obuke. Obuka je prilagođena deci i odraslima na svim nivoima znanja, tako da polaznici mogu biti početnici, ali i napredni skijaši i borderi. Za različite nivoe znanja predviđeni su različiti programi obuke, koji doprinose značajnom unapređenju veštine skijanja ili bordovanja, bez obzira na kom startnom nivou se polaznik nalazio u momentu upisivanja u školu. Nakon uspešnog završetka obuke polaznici škole dobijaju odgovarajuće diplome.

Jedna od dodatnih prednosti pohađanja ski škole Čigota je i ta da je u sklopu škole na raspolaganju i ski rental Beosporta gde po pristupačnim cenama možete iznajmiti skije i opremu renomiranih svetskih brendova i to sa velikim popustom. Ukoliko se niste odlučili za kupovinu skija ili bordova u našem rental centru možete iznajmiti najnovije modele karving skija i snoubordova, kao i dodatne opreme po izuzetno povoljnim cenama. U pauzama između časova skijanja polaznici se mogu okrepiti u restoranu koji je u sklopu ski škole i rental centra.

Obuka polaznika traje tokom cele sezone.

Ski školu Čigota čine 10 instruktora, vrhunskih skijaša, bivših takmičara skijanja i snowboarda koji poseduju odgovarajuće licence.

Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 0 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 1 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 2 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 3 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 4 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 5 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 6 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 7 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 8 Ski skola Cigota tornik zlatibor - galerija 9